increase your conversions

Door samen te werken met onze CRO conversion rate officer en te werken met de meest geavanceerde meetinstrumenten kunnen we elk detail door meten en exact zien waar iemand naar kijk, wat ze interessant vinden en hoe we te werk kunnen gaan. Zo krijg je beter inzicht in je klant, kun je de site aanpassen op je bezoeker en de pagina’s aanzienlijk verbeteren.

benefits of doing SEM campaigns

Er zijn zoveel voordelen van een goed opgezetten SEM campagne dat vrijwel elk aspect van online marketing uitgevoerd kan worden in een goede multimediale croo campagne. Goed uitgewerkt, voorbereid en opgestart te werk gaan voor een hoge conversie, goede interactie en een uitstekende salesfunnel.

measure your visits

Door alle aspecten uitstekend te beheren en door middel van de juiste meetinstrumenten te hanteren kan je met een goede funnel de juiste conversies bereiken.

Elke click, sale, of impression wordt goed doorgemeten en wordt door middel van een juiste conversiestrategie uitgevoerd.

Krijg meer bezoekers door SEO

Door een juiste contentstrategie toe te passen en door er voor te zorgen dat elke pagina SEO is geoptimaliseerd worden alle kanalen die we tot onze beschikking hebben ingezet. van backlinks tot aan deeplinks, tot aan het plaatsen van kwalitatieve links in blogs.

Resultaat is leidend

Het resultaat is leidend en door de autorietei te verhogen en het managen van de juiste backlinks krijgen we een resultaat die er toe doet.

75%

CONVERSIONS

85%

ROI

95%

MORE TRAFFIC

100%

SUCCESS RATE

local SEO

wanneer je lokale seo toepast wordt je vindbaar in jouw regio en krijg je meer lokale bezoekers. Ideal voor kappers bakerijen en lokale winkels.

Read more

google adwords

Het inzetten van ADwords is de manier om te adverteren online en door snel winst te behalen op het inzetten van advertenties.

Read more

brand strategy

Branding is de sleutel tot suces. Dor gebruik te maken van je imago verbetering kan je ervoor zorgen dat ze je herkennen en jou als kwalitatief hoogwaardig gaan beschouwen.

Read more

web analysis

Analyseren, optimaliseren, verbeteren en bezoekers meten. Vrijwel elk aspect wordt ingezet om de juiste data naar voren te krijgen.

Read more